Skip to main content

Descriere Sus

Dotari
Personalul prietenos va sta la dispozitie pentru orice fel de ajutor la receptia din zona de primire. Hotelul ofera un seif, asistenta medicala, un coafor si o sala de conferinte. In spatiile comune clientii au la dispozitie internet. Pe langa un supermarket, aici se mai gasesc si alte magazine. Locul de cazare are o gradina frumoasa si un loc de joaca. Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea unitatii de cazare.
Locul de cazare
Aparatul de aer conditionat creeaza o atmosfera placuta in camere. In majoritatea spatiilor de cazare clientii beneficiaza de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasa. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif si un minibar. Echiparea de baza cuprinde de asemenea si un minifrigider. Telefonul si canale prin satelit ofera un concediu confortabil. Baia dotata cu un dus se afla un uscator de par. Pentru familiile cu copii stau la dispozitie camere de familie.
Sport/divertisment
Clientii vor gasi odihna activa si bai placute si sanatoase in zona cu piscine cu bazine interioare si exterioare. In plus, exista si o piscina pentru copii. Senzatii tari pe toboganul de apa, bauturi racoritoare la barul piscinei si relaxare agreabila a muschilor in cada cu hidromasaj - piscina ofera ceva potrivit pentru orice dispozitie si energie. Este disponibila si o terasa cu sezlonguri si parasoluri. Hotelul ofera un program cuprinzator de sport in aer liber cu tenis, volei de plaja, volei, baschet si minigolf. Locul de cazare ofera mai multe posibilitati de a practica activitati sportive in interior, ca de exemplu o sala de fitness, tenis de masa si un joc de darts, iar contra cost biliard. In unitatea de cazare sunt propuse oferte de relaxare ca un spa. Contra unor taxe suplimentare clientii pot de asemenea avea acces la multe alte terapii, printre care o sauna, un hamam, un salon de infrumusetare si terapii prin masaj. In timpul liber, un program de recreere, o discoteca si un miniclub ofera distractie pe masura.
Mancare
Zona cu restaurante dispune restaurant a la carte si de un bar. Hotelul ofera pentru masa pensiune completa si regim all inclusive. Clientii de la all inclusive se bucura de oferte speciale, ca de exemplu gustari, de asemenea exista o paleta diversa de bauturi alcoolice si nealcoolice, precum si minibar. Un mic dejun bogat, pranzul si cina imbie cu o oferta diversificata de bucate.

Facilitati ProprietateSus

  • Pub
  • Aer conditionat in zonele publice
  • Badminton
  • Serviciu de babysitting

Other - DistancesSus

  • Strand

Activitati de RecreereSus

  • Water Planet Aquapark - 0.6 km

Zone de ShoppingSus

  • Alara Bazaar - 1.0 km

Monumente IstoriceSus

  • Alara Han Castle - 5.9 km

RecenziiSus


Exploreaza mai mult