Skip to main content

Descriere Sus

Descriere Generala
In the heart of Barcelona, set within a short distance of Passeig de Gracia and Placa Catalunya, Habitat Apartments Parlament Balconies offers free WiFi, air conditioning and household amenities such as an oven and coffee machine. Guests staying at this apartment have access to a balcony. The property is non-smoking and is located 1.6 km from Passeig de Gracia Metro Station. The spacious apartment is fitted with 4 bedrooms, a fully equipped kitchen with a dining area and a dishwasher, and 5 bathrooms. Towels and bed linen are offered in the apartment. Popular points of interest near the apartment include Boqueria Market, Magic Fountain of Montjuic and Tivoli Theatre. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 12 km from Habitat Apartments Parlament Balconies.Internet wireless este disponibil in camerele hotelului si este gratuit.
Nu exista parcare disponibila.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Sunt acceptati copiii indiferent de varsta. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 1 an se cazeaza gratuit daca folosesc un patut disponibil. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 1 an se cazeaza gratuit daca folosesc un pat existent. Nu ati adaugat paturi suplimentare. Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.
Checkin Time: 15:00
Checkin End Time: 21:00
Checkout End Time: 11:00

Hotel important information:
Va rugam sa transmiteti in avans la Habitat Apartments Parlament Balconies ora estimata a sosirii dumneavoastra. Puteti folosi casuta de Cereri Speciale cand faceti rezervarea sau sa contactati direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise in confirmarea rezervarii. La check-in, trebuie sa prezentati un document de identitate cu fotografie si un card de credit.Va rugam sa retineti ca satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face functie de disponibilitate si ca se pot aplica taxe suplimentare. Aceasta proprietate nu accepta petreceri de burlaci sau similare. Un depozit de daune de EUR 300 este cerut. Gazda va percepe aceasta suma cu 7 zile inainte de sosire. Acesta va fi colectat prin card de credit. Veti fi rambursat in 14 zile dupa check-out. Depozitul va va fi rambursat integral prin card de credit, luand in considerare rezultatul inspectarii proprietatii. Please note that there is a EUR 20 charge for late check-in from 21:00 to 02:00. Check-in is not possible after 02:00.

Facilitati ProprietateSus

  • camere pentru nefumători
  • camere de familie
  • servicii de internet
  • lift
  • încălzire
  • WiFi
  • WiFi gratuit inclus
  • fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
  • aer condiţionat
  • Factură disponibilă la cerere

RecenziiSus

Oferte Similare

Mai multe oferte

Exploreaza mai mult