Skip to main content

Descriere Sus

Descriere Generala
Oferind acces gratuit la internet WiFi, Habitat Apartments Pedrera se afla in cartierul Eixample din Barcelona. Proprietatea ofera un apartament cu aer conditionat, situat pe Bulevardul Rambla de Catalunya, la 200 de metri de La Pedrera lui Gaudi. Apartamentele moderne si elegante au living cu o canapea si TV cu ecran plat. Bucataria include masina de spalat vase, cuptor si plita ceramica. Unele apartamente au 2 bai. In zona exista numeroase baruri, restaurante si supermarketuri. Renumita strada comerciala Passeig de Gracia este la 200 de metri de apartamente. Statia de metrou Diagonal, situata la 200 de metri de apartament, ofera legaturi catre centrul istoric al Barcelonei si stadionul Camp Nou. Oaspetii pot ajunge pe jos la Placa Catalunya in mai putin de 10 minute.Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Nu exista parcare disponibila.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Sunt acceptati copiii indiferent de varsta. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 1 an se cazeaza gratuit daca folosesc un patut disponibil. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 1 an se cazeaza gratuit daca folosesc un pat existent. Nu ati adaugat paturi suplimentare. Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.
Checkin Time: 15:00
Checkin End Time: 21:00
Checkout End Time: 11:00

Hotel important information:
Va rugam sa transmiteti in avans la Habitat Apartments Pedrera ora estimata a sosirii dumneavoastra. Puteti folosi casuta de Cereri Speciale cand faceti rezervarea sau sa contactati direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise in confirmarea rezervarii. Aceasta proprietate nu accepta petreceri de burlaci sau similare. La check-in, trebuie sa prezentati un document de identitate cu fotografie si un card de credit.Va rugam sa retineti ca satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face functie de disponibilitate si ca se pot aplica taxe suplimentare. Ca raspuns la situatia generata de coronavirus (COVID-19), la aceasta proprietate se iau momentan masuri sanitare si de siguranta suplimentare. Ca urmare a situatiei generate de coronavirus (COVID-19), aceasta proprietate ia masuri pentru a contribui la protejarea sigurantei oaspetilor si personalului. In consecinta, anumite servicii si facilitati pot fi restranse sau indisponibile. Un depozit de daune de EUR 300 este cerut. Gazda va percepe aceasta suma cu 7 zile inainte de sosire. Acesta va fi colectat prin card de credit. Veti fi rambursat in 14 zile dupa check-out. Depozitul va va fi rambursat integral prin card de credit, luand in considerare rezultatul inspectarii proprietatii. Va rugam sa retineti ca pentru check-in tarziu, intre orele 21:00 si 02:00, se percepe un cost suplimentar de 20 EUR. Dupa ora 02:00 nu se poate face check-in.

Facilitati ProprietateSus

  • transfer de la și/sau la aeroport
  • camere de familie
  • servicii de internet
  • WiFi
  • WiFi gratuit inclus
  • fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
  • transfer aeroport (cost suplimentar)
  • WiFi disponibil în toate zonele
  • Factură disponibilă la cerere

RecenziiSus

Oferte Similare

Mai multe oferte

Exploreaza mai mult