Skip to main content

Descriere Sus

Descriere Generala
MC San Agustin ofera un bar si cazare cu WiFi gratuit si o bucatarie in La Laguna. Toate unitatile au zona de relaxare, TV cu ecran plat si baie privata cu articole de toaleta gratuite si cada. De asemenea, sunt prevazute cu frigider, aparat de cafea si cuptor cu microunde. MC San Agustin asigura un serviciu de inchiriere de biciclete. Teatrul Leal este la 400 de metri de proprietate, iar Catedrala San Cristobal de La Laguna se afla la 300 de metri. Aeroportul Tenerife Norte este la 3 km.Nu exista acces la internet .
Nu exista parcare disponibila.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Sunt acceptati copiii indiferent de varsta. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 3 ani se cazeaza gratuit daca folosesc un patut disponibil. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 3 ani se cazeaza gratuit daca folosesc un pat existent. Persoanele cu varsta de minimum 7 ani se cazeaza pentru € 50 per persoana per noapte daca folosesc un pat suplimentar disponibil. Nu ati adaugat paturi suplimentare. Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel. Suplimentele nu sunt calculate automat in pretul total si vor fi platite separat in timpul sejurului.
Checkin Time: 16:00
Checkout End Time: 11:00

Hotel important information:
Aceasta proprietate nu accepta petreceri de burlaci sau similare. Ca raspuns la situatia generata de coronavirus (COVID-19), la aceasta proprietate se iau momentan masuri sanitare si de siguranta suplimentare.

Facilitati ProprietateSus

  • bar
  • camere pentru nefumători
  • camere de familie
  • încălzire
  • fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
  • aer condiţionat

RecenziiSus

Oferte Similare

Mai multe oferte

Exploreaza mai mult