Skip to main content

Descriere Sus

Descriere Generala
Located in the centre of Rome, 600 metres from Spagna Metro Station and 800 metres from Piazza Barberini, Sardegna Apartment offers free WiFi and air conditioning. Popular points of interest nearby include Quirinal Hill, Via Condotti and Piazza di Spagna. The property is non-smoking and is situated 600 metres from Villa Borghese. The spacious apartment features 1 bedroom, a TV, a fully equipped kitchen with a toaster and a fridge, a washing machine, and 1 bathroom with a bidet. Towels and bed linen are provided in the apartment. For added privacy, the accommodation features a private entrance. Popular points of interest near the apartment include Spanish Steps, Barberini Metro Station and Repubblica - Teatro dell'Opera Metro Station. The nearest airport is Rome Ciampino Airport, 16 km from Sardegna Apartment.Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Nu exista parcare disponibila.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Sunt acceptati copiii indiferent de varsta. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 1 an se cazeaza pentru € 10 per persoana per noapte daca folosesc un patut disponibil. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 3 ani se cazeaza gratuit daca folosesc un pat existent. Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel. Suplimentele nu sunt calculate automat in pretul total si vor fi platite separat in timpul sejurului.
Checkin Time: 15:00
Checkin End Time: 20:00
Checkout End Time: 11:00

Hotel important information:
Va rugam sa transmiteti in avans la Sardegna Apartment ora estimata a sosirii dumneavoastra. Puteti folosi casuta de Cereri Speciale cand faceti rezervarea sau sa contactati direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise in confirmarea rezervarii. Aceasta proprietate nu accepta petreceri de burlaci sau similare. Un depozit de daune de EUR 200 este cerut la sosire. Acesta va fi colectat prin card de credit. Veti fi rambursat la check-out. Depozitul va va fi rambursat integral prin card de credit, luand in considerare rezultatul inspectarii proprietatii. Pentru sosirile in afara programului de check-in se percepe un cost suplimentar. Toate cererile pentru sosire tarzie necesita o confirmare din partea proprietatii.

Facilitati ProprietateSus

  • camere pentru nefumători
  • camere de familie
  • servicii de internet
  • WiFi
  • WiFi gratuit inclus
  • fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
  • aer condiţionat
  • WiFi disponibil în toate zonele
  • Factură disponibilă la cerere

Oferte Similare

Mai multe oferte

Exploreaza mai mult