Skip to main content

Descriere Sus

Amplasare
Complexul se afla la El Gouna, cel mai apropiat aeroport este Hurghada (HRG) (la cca 25 de km).
Dotari
Clientilor le stau la dispozitie 166 de camere si o receptie in zona de receptie. Locul de cazare cu aer conditionat dispune de un seif si un serviciu de spalatorie. In spatiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofera clientilor acces la internet. De asemenea, exista o serie de magazine care invita la hoinarit si la pierdut vremea. Copiii pot sa se joace dupa voia inimii pe locul de joaca. Oferta include un autobuz propriu pentru naveta. Calatorii activi care ar dori sa descopere zona pe bicicleta vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete.
Locul de cazare
Un aparat de aer conditionat si un sistem de incalzire creeaza o atmosfera placuta in camere. Dotarile standard din majoritatea camerelor includ un balcon. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif si un minibar. Echiparea de baza cuprinde de asemenea si un frigider. Un telefon cu apelare directa si un televizor cu canale prin satelit/cablu TV ofera un concediu confortabil. Baia dotata cu un dus se afla un uscator de par. Pentru familiile cu copii stau la dispozitie camere de familie.
Sport/divertisment
Apa incalzita la o temperatura placuta din zona cu piscine interioare si exterioare garanteaza o baie sanatoasa. Este disponibila si o zona de scaldat amenajata pentru copii. De asemenea, bauturile racoritoare de la bar/snack-bar si un tobogan de apa ii vor binedispune foarte mult pe toti iubitorii de apa. Sezlongurile de sub parasoluri invita la odihna pe terasa insorita. Complexul ofera un program de sport in aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plaja, minigolf si calarie si contra cost partide de golf. Si iubitorii sporturilor acvatice se vor simti minunat datorita unor activitati precum windsurfing, kitesurfing, scufundari subacvatice si aqua-fitness. Hotelul ofera mai multe posibilitati de a practica activitati sportive in interior, ca de exemplu o sala de fitness, tenis de masa si aerobic, iar contra cost biliard. In complex se gaseste o zona de relaxare cu o sauna si terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, muzica live si un miniclub.
Mancare
Exista diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea, un bar si un pub. Se ofera spre rezervare regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, pranz si un bufet variat de seara sunt delicioase si pregatite foarte diversificat. De asemenea, locul de cazare pune la dispozitie gustari. O atractie deosebita este gatitul in fata musafirilor. Hotelul ofera un sortiment de bauturi alcoolice si nealcoolice.
Carduri de credit
In complexul sunt acceptate urmatoarele carduri de credit: American Express, Visa si MasterCard.

Facilitati ProprietateSus

  • Pub
  • Aer conditionat in zonele publice
  • Volei
  • Badminton
  • Serviciu de babysitting

Facilitati CamereSus

  • Prosoape si lenjerie de pat contra cost

Property CategorySus

  • Han

Other - DistancesSus

  • Strand

RegionalSus

  • Marina El Gouna - 1.0 km

PlajeSus

  • El Gouna Beach - 1.4 km

RecenziiSus

Oferte Similare

Mai multe oferte

Exploreaza mai mult