Skip to main content

Descriere Sus

Descriere Generala
Uffizi Prestige ofera cazare cu aer conditionat si WiFi gratuit, in Florenta, la 150 de metri de Galeria Uffizi si la 300 de metri de Ponte Vecchio. Oferind vedere la rau si la oras, apartamentul se afla la 1,2 km de Palatul Pitti. Acest apartament are 4 dormitoare, living, TV cu ecran plat, bucatarie cu zona de luat masa si 3 bai cu bideu si masina de spalat. Pentru un plus de confort, proprietatea poate oferi lenjerie de pat si prosoape, la un cost suplimentar. Printre punctele de interes din apropierea apartamentului se numara Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria si Palatul Strozzi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Florenta, situat la 9 km de Uffizi Prestige.Internet wireless este disponibil in camerele hotelului si este gratuit.
Nu exista parcare disponibila.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Sunt acceptati copiii indiferent de varsta. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 2 ani se cazeaza pentru € 50 per persoana per sejur daca folosesc un patut disponibil. Copiii cu varsta de pana la si inclusiv 2 ani se cazeaza gratuit daca folosesc un pat existent. Nu ati adaugat paturi suplimentare. Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel. Suplimentele nu sunt calculate automat in pretul total si vor fi platite separat in timpul sejurului.
Checkin Time: 14:00
Checkin End Time: 20:00
Checkout End Time: 10:00

Hotel important information:
Aceasta proprietate nu accepta petreceri de burlaci sau similare. Va rugam sa transmiteti in avans la Uffizi Prestige ora estimata a sosirii dumneavoastra. Puteti folosi casuta de Cereri Speciale cand faceti rezervarea sau sa contactati direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise in confirmarea rezervarii. La check-in, trebuie sa prezentati un document de identitate cu fotografie si un card de credit.Va rugam sa retineti ca satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face functie de disponibilitate si ca se pot aplica taxe suplimentare. Please note that late check-in from 20:00 until 23:00 costs EUR 20. After this time, from 23 pm till 01 am, a surcharge of EUR 35 applies.

Facilitati ProprietateSus

  • camere pentru nefumători
  • camere de familie
  • servicii de internet
  • încălzire
  • WiFi
  • WiFi gratuit inclus
  • fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
  • aer condiţionat
  • Factură disponibilă la cerere

Oferte Similare

Mai multe oferte

Exploreaza mai mult